Jessica Padt logo

  Jessica Padt Meubelstoffering

  Meubelstofferen, restaureren en stofferen


  MIJN ATELIER IN AMSTERDAM IS DEFINITIEF GESLOTEN

  Sinds het beëindigen in 1992 van de fulltime opleiding ambachtelijk meubelstofferen aan het Hout- en Meubileringscollege Amsterdam, werk ik -inmiddels met ruim 25 jaar ervaring- onafgebroken aan het bekleden van stoelen, banken en alles op het gebied van meubelstoffering. In mijn meubelstoffeerderij kunt u terecht met moderne en klassieke meubelen, een erfstuk of een vondst op Marktplaats; elk model is uniek en het geven van een tweede leven de moeite waard. Van alleen nieuwe stof aanbrengen tot het compleet vervangen van het binnenwerk. 

  Ook verdiep ik mij graag in het restaureren van originele vintage meubelen van bijvoorbeeld Artifort, Gispen en ander design. Het stikken van losse hoezen of kussens of poefen maken behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk voor een greep uit mijn werk bij Meubelen en Diversen.

  Ik lever exclusieve meubelstoffen van merken als Kvadrat, Maharam, Lelièvre, Jim Thompson, Élitis, Dominique Kieffer, Bute, Gastòn y Daniela, Zimmer & Rohde, Étamine, De Weeverij, Chivasso/Carlucci, Bogesunds, Danish Art Weaving, Silvera, Gabriël, Vano, Hodsol Mc.Kenzie, Alcantara, Ian Sanderson, Ohmann Leer. 

  U kunt alle stoffen ook per meter bestellen, mocht u zelf aan de slag willen gaan. Minimale afname is dan wel altijd 1 meter.

   

   

  Publicaties 

  Er zijn foto’s van mijn werk gepubliceerd in diverse interieurtijdschriften als Elle Wonen, Résidence en Loft Life Magazine. Zie ook een uitgebreid interview en foto's in de Ariadne at Home.

   

   

   

  slideshow